Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

_I.L.F. Party_ Φιλανθρωπικό έργο ShockInComa...




Please click before you read…



Long time ago, in a galaxy far, far away…

Ένα τσούρμο γυναικών από την Θεσσαλονίκη, πρωτοστάτησαν στην δημιουργία μιας παγκόσμιας ομοσπονδίας με στόχο την ενίσχυση της ναυαγοσωστικής δραστηριότητας σε όλες τις θάλασσες του κόσμου για την σωτηρία όσων έχουν ανάγκη.

Αυτά συνέβησαν σε μία εποχή όπου χιλιάδες Έλληνες ναυτικοί θερίζανε τις θάλασσες με πενιχρά μέσα προστασίας, χωρίς GPS, ελικόπτερα και κρατική οργάνωση.

Αυτές οι πρωτοπόρες γυναίκες, που παρεμπιπτόντως ήταν όλες μητέρες θαλασσοπόρων (Mothers), ονόμασαν αυτήν την ομοσπονδία –αγγλιστί– I.L.F. (International Lifeboat Federation) με ένα σύνθημα: “PREVENTING LOSS OF LIFE IN THE WORLD'S WATERS” (P.L.O.L.I.T.W.W. – Στα Ελληνικά ΠλολίτοΟου).

Με το πέρασμα του χρόνου, την εξέλιξη και διάδοση της τεχνολογίας η ομοσπονδία μετονομάστηκε σε “International Maritime Rescue Federation”.

Αλλά όλοι οφείλουμε να θυμόμαστε και να τιμούμε αυτές τις πρωτοπόρες μητέρες που συνέβαλαν στην προστασία των απανταχού θαλασσοδαρμένων ανά τον κόσμο.

Γι’ αυτό κι εμείς οργανώνουμε, την ημέρα των Φώτων, αυτό το νεανικό Party(ν) προς τιμήν αυτών των αξιοθαύμαστων Μητέρων του I.L.F. Το Party είχε αρχικά οριστεί για την πρωτοχρονιά αλλά για διάφορους λόγους αυτό δεν ήταν δυνατό. Έτσι Μπορούμε να ισχυριστούμε ότι «δεν μπορέσαμε να σας αλλάξουμε την χρονιά αλλά τουλάχιστον, θα σας αλλάξουμε τα φώτα»

Θα παρευρεθούν όλες οι Πρέσβειρες "Καλής Θελήσεως" της UNESCO, της UNICEF και της WWF…

Σας προσκαλούμε και προσδοκούμε στην συνεισφορά σας ακόμη κι αν αυτή είναι πενιχρή.

Σε περίπτωση που δεν μπορέσετε να παρευρεθείτε παρακαλώ ανατρέξτε στο παρακάτω website για περεταίρω ενημέρωση ή δωρεά:
http://www.international-maritime-rescue.org/

“Ας δώσουμε όλοι μία σταγόνα βοήθειας στον ωκεανό της ανάγκης αυτών που την χρειάζονται…”

Καλή χρονιά

Υπογραφή
[a Mother of I.L.F.]



Παράλειψις…

Το Πάρτην τούτο θα λάβει χώρα εις την πλατείαν Αριστοτέλους (πίσω απ’ τους θαμνίσκους)

Ευχαριστούμε


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου